Om mig

Mitt foto
Jag är en glad hobbypysslare i mina bästa år. Har mycket krämpor i min kropp som gör att jag måste ta det lugnt.Jag bor på en ö i Göteborgs norra skärgård med man och katt. Har två vuxna barn. Håller mycket på med hobby och hantverk när kroppen så tillåter. Tillverkar tittskåp och miniatyrer, stickar, virkar, nunotovar, nåltovar och gör vintagekort. Fotograferar mycket.

onsdag 13 juni 2012

Antikvariatet öppnar igen!

Talade med Mia Sörhag idag och hon berättade att Antikvariatet öppnar igen till midsommar. Jätteroligt, för det var många som  saknade det förra säsongen. Hon återkommer med mer info senare.

3 kommentarer:

 1. Vilken fin reklam Anne! Jag återkommer som sagt när jag bestämt exakta tider.
  /Mia

  SvaraRadera
 2. Du är så välkommen, jag lägger gärna ut en bild på dig vid antikvariatet också. Hör av dig när du kommer ut. kram/anne

  SvaraRadera
 3. Hej igen Anne!
  Från och med igår har antikvariatet numera öppet varje dag, öppettiderna är som föregående somrar, d.v.s. mån 11-17, tis-fre 10-18, lör 10-17, sön 11-17. Vid ösregn finns dock risk för att det är tillfälligt stängt:-) Men då finns det ändå alltid någon på ön som kan komma ner och öppna om det skulle vara någon kund som vill kika:-) (i så fall får man ringa mig på 0735-03 66 69)
  Ha det gott så länge!

  SvaraRadera